Sælg bilen til den bedste pris

Sælg bilen til Danmarks største bilopkøber

skrotpraemier

GRATIS BILVURDERING

✔️ Vi køber også defekte biler
✔️ Du får svar samme dag
✔️ Højeste skrotpræmier i DK
✔️ Gratis afhentning

Sælg bilen til os og spar hovedpinen

Vil du skille dig af med din bil, men ønsker at undgå besværet? Sælg den nemt til os i stedet og få den bedste pris. Få en hurtig og gratis vurdering af din bil direkte her på vores hjemmeside. Derefter er der kun tre enkle trin til at sælge din bil til os: prisforslag, kontrol og ejerskifte. Du behøver ikke bekymre dig om nogen forberedelse – vi tager os af alt fra det administrative til det kedelige. Desuden får du pengene på din konto samme dag. Det bliver faktisk ikke nemmere at sælge din bil og få den bedste pris.

skrotpraemier

GRATIS BILVURDERING

At sælge en bil kunne ikke være nemmere. Vi køber de fleste biler.

Eksempelvis:

GRATIS BILVURDERING

✔️ Vi køber også defekte biler
✔️ Du får svar samme dag
✔️ Højeste skrotpræmier i DK
✔️ Gratis afhentning

At sælge din bil til os
Er enkelt, sådan fungere det:

skrotpraemier

Trin 1. Få et tilbud

Udfyld formularen eller ring til os. Du modtager et gratis tilbud. Vi køber din bil i den nuværende stand over hele landet.

skrotpraemier

Trin 2. Accepter vores bud

Accepter vores tilbud og sælg bilen problemfrit til os.

skrotpraemier

Trin. 3 Pengene på din konto

Du får snabbt betalt via Swish. Du har alltid pengar innan hämtning. Vi sköter allt pappersjobb och upphämtningen sker från din adress.

Fordele ved at
sælge bilen til os

skrotpraemier

Enkelt

Vores service er designet til at være enkel. Kontakt os på den måde, der passer dig. Vi er altid tilgængelige! Vi har gjort det nemt at sælge en bil.

skrotpraemier

Trygt

Tryghed er vores prioritet! Vores service er udviklet til at være smidig og sikker. Betaling kan ske via Mobilepay eller bankoverførsel.

skrotpraemier

Hurtigt

Vi er Danmarks hurtigste bilkøber. Vi betaler både lynhurtigt og henter bilen hurtigt! Vores hurtighed skiller os ud, og det kan alle lide.

Vælg os, når du skal sælge din bil

At købe en bil kan være en besværlig proces, især når det kommer til at komme af med den gamle. Du skal rengøre den, tage billeder og lægge annoncer op. Desuden kræver det mere end bare grundlæggende information som at beskrive bilen og lave annoncer.

Derefter begynder telefonopkaldene, de aldrig ophørende spørgsmål og prutten om prisen. Det kan blive rigtig frustrerende. Derfor har vi hos Bilado besluttet os for at gøre bilsalg nemt for dig. Når du vil sælge din gamle bil, behøver du bare at kontakte os. På vores hjemmeside indtaster du registreringsnummeret, antallet af kørte kilometer og vurderer bilens stand ved at markere nogle få enkle felter. Det er virkelig nemt og giver dig en foreløbig vurdering med det samme.

Hvis du vælger at gå videre, kontakter vi dig med et prisforslag baseret på en mere grundig vurdering. Der kræves ikke meget mere end at underskrive det hele digitalt og vente på, at pengene kommer ind på din konto. Alt det administrative tager vi os af for dig, inklusive vask og rengøring af bilen. Så du behøver ikke at bekymre dig om noget.

Spørgsmål & Svar

Vi køber biler i enhver tilstand, herunder defekte og beskadigede køretøjer. Uanset om din bil er gammel eller næsten ny, er vi interesseret i at købe den.

Det er enkelt! Du kontakter os med oplysninger om din bil, og vi giver dig en vurdering. Hvis du accepterer vores tilbud, afhenter vi bilen, og du modtager din skrotpræmie.

Nej, det er ikke nødvendigt. Vi køber biler i enhver stand, så du behøver ikke bekymre dig om reparationer eller inspektioner.

Ingen bekymringer! Vi køber stadig din bil, selvom den har mekaniske problemer som en ødelagt motor eller gearkasse. Du kan forvente en attraktiv skrotpræmie.

Du kan kontakte os via telefon eller udfylde vores online formular, hvor du giver os oplysninger om din bil. Vores team vil derefter give dig en hurtig og pålidelig vurdering.

Vi har over 20 års erfaring i branchen og tilbyder en pålidelig og effektiv service. Vores fokus er på tilgængelighed og kundetilfredshed, og vi stræber efter at gøre processen så problemfri som muligt for vores kunder.

Du kan få en prisvurdering af din bil ved at kontakte os enten via telefon eller ved at udfylde vores online formular. Vi vil give dig en prisvurdering inden for kort tid.

For at kunne give dig en nøjagtig prisvurdering af din bil, beder vi om relevante oplysninger såsom mærke, model, årgang, kilometertal og eventuelle defekter eller skader

Vi accepterer typisk betaling via bankoverførsel eller kontant ved afhentning af bilen. Kontakt os for at få flere oplysninger om betalingsmuligheder.

Når du har accepteret vores tilbud, arrangerer vi en bekvem tid til afhentning af din bil. Vores team vil sørge for transporten, så du behøver ikke bekymre dig om noget.

Efter at du har indsendt din forespørgsel, vil vores team straks begynde processen med at vurdere din bil. Du vil modtage et tilbud inden for 24 timer, og hvis du accepterer det, vil du modtage din skrotpræmie efter afhentning af bilen.

Vi har over 20 års erfaring i branchen og tilbyder en pålidelig og effektiv service. Vores fokus på tilgængelighed og kundetilfredshed sikrer en problemfri oplevelse for vores kunder.

Ingen bekymringer! Vi tilbyder også afhentning af biler, der ikke længere kan køre. Vores team vil arrangere transporten, så du behøver ikke bekymre dig om dette.

Vi tager hensyn til flere faktorer, herunder mærke, model, årgang, kilometertal og eventuelle defekter eller skader på bilen. Dette sikrer, at vi giver dig en retfærdig og konkurrencedygtig pris for din